Selecționerul maghiar știe care este pericolul numărul unu la meciul cu România

Publicat: 05 09. 2013, 09:59
Actualizat: 03 09. 2019, 05:04

Antrenorul naționalei Ungariei, pe care România o va întâlni vineri, în preliminariile CM 2014, spune că nu concepe alt rezultat decât victoria, deși atmosfera pe Național Arena va fi una incendiară.

„Nu mă tem pentru jucătorii mei în meciul cu România, deși atmosfera este una deosebită. Trebuie să jucăm la victorie la București. Fanii români sunt capabili să creeze o atmosferă infernală nu doar în stadion, ci și la hotel, doar cu scopul de a deranja echipa. Indiferent de circumstanțe, noi trebuie să ne concentrăm doar asupra jocului”, a declarat Sandor Egervari pentru Nemzeti Sport.

Înaintea partidei de vineri, Ungaria are 11 puncte și este pe locul 2 în grupa de calificare la CM 2014, un loc mai sus decât România, care are 10 puncte. Avantajul tricolorilor este că, după partida cu Ungaria, urmează trei meciuri considerate mai ușoare: acasă cu Turcia și Estonia și în deplasare la Andorra, în timp ce ungurii mai au meciuri cu Estonia, Olanda și Andorra. În tur, la Budapesta, Ungaria-România s-a încheiat 2-2, într-un meci fără spectatori.

Echipa care va termina grupa pe locul 2 se va califica la barajul pentru CM 2014, în cazul în care nu va avea un punctaj mai slab decât toate celelalte ocupante ale locurilor 2 din celelalte grupe.