„Simona Halep ar trebui SĂ FACĂ O PAUZĂ DE DOUĂ-TREI SĂPTĂMÂNI”. Sfatul lui Ilie Năstase, înainte de un turneu extrem de important

Publicat: 08 07. 2014, 15:25
Actualizat: 29 07. 2014, 21:37

„O finală și o semifinală de Grand Slam reprezintă un început bun. Simona poate să facă și mai bine decât mine dacă poate. Văd ca joacă mai multe turnee, dar ar trebui să nu mai joace cu două-trei săptămâni înainte de US Open pentru a fi în formă”, a declarat Năstase, prezent, luni, la Gala Ambasadorilor Turismului Românesc, ediția a III a.

Năstase a semnat în locul lui Halep, care nu a fost prezentă deoarece avea antrenament, „contractul pentru România turistică”, un pașaport diplomatic, și a primit diploma de ambasador al turismului românesc: „Anul trecut n-a venit Nadia și tot eu am semnat contractul. Simonei trebuie însă să-i dăm credit, s-o susținem în continuare, pentru că are o finală de Ronald Garros și o semifinală la Wimbledon”.

La Gala Ambasadorilor Turismului Românesc au fost prezenți Horia Tecău, fostul campion la sabie Mihai Covaliu, studenta de etnie romă Anina Ciuciu, informaticianul Ionuț Budișteanu și violonistul Alexandru Tomescu, aceștia, alături de Halep, primind, luni, la Guvern, titlul de ambasadori ai turismului românesc și fiindu-le înmânate pașapoarte diplomatice.

„Faptul că sunt aici arată că am făcut ceva în viața mea de până acum. Este o onoare să fiu ambasadorul Româiei, eu prin activitea mea am încercat și încerc mereu să promovez turismul românsc”‘, a declarat Horia Tecău.

La evenimentul de la Stejarii Country Club au mai fost prezenți Octavian Bellu, Helmuth Duckadam și Camelia Potec.
Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA și cap de serie numărul 1, participă în aceast săptămână la turneul BRD Bucharest Open, care se desfășoară la Arenele BNR.