Simona Halep, pe Facebook: Mult respect pentru gestul domnului președinte de a fi prezent la Galați

Publicat: 08 02. 2015, 09:41

„Și ziua cea mare a venit… a și trecut… dar va rămâne o zi deosebită pentru totdeauna! Mult RESPECT pentru gestul domnului Președinte de a participa la meciul România – Spania de astăzi, de la Galați! Vă mulțumim, domnule Președinte, pentru prezența la meciul echipei noastre!”, a notat Halep, atașând și o fotografie în care apare dând mâna cu Iohannis.

Echipele României și Spaniei se află la egalitate, scor 1-1, după prima zi a întâlnirii de Fed Cup de la Galați, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale II. Simona Halep a învins-o, cu scorul de 6-2, 6-1, pe sportiva Silvia Soler-Espinosa în primul meci al întâlnirii, la care a asistat și președintele Klaus Iohannis, iar în a doua partidă Irina-Camelia Begu, locul 34 WTA, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-2, de Garbine Muguruza, numărul 24 mondial.

La ceremonia care a marcat începutul întâlnirii cu Spania, jucătoarele românce au intonat imnul României de pe teren, iar Klaus Iohannis din tribune. Înainte de începerea primului meci, echipa României a mers în fața lojei în care se afla Iohannis și sportivele au dat mâna cu președintele.