Simona Halep, prima declarație înainte de debutul la Turneul Campioanelor

Publicat: 24 10. 2015, 15:32
Actualizat: 25 10. 2015, 11:23

„E o grupă grea, dar nu am nimic de pierdut și nici așteptări. Îmi doresc doar să joc cel mai bun tenis al meu. În România, lumea îmi spune că trebuie să câștig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt doar o fată normală, o jucătoare normală. Am suișuri și coborâșuri. Pot câștiga un meci important și apoi să pierd unul mai puțin important. E pentru a doua oară când voi juca aici, dar acum am mai multă experiență. Am amintiri foarte frumoase de anul trecut”, a spus Simona Halep.

Halep a vorbit și despre meciul pe care îl va juca duminică în compania Flaviei Pennetta: „E ultimul ei turneu și nu are nimic de pierdut. Sigur va da tot ce are mai bun. Startul e important în grupă, pentru că o înfrângere îți poate îngreuna situația, așa că voi încerca să fac un meci cât mai bun”.

În ceea ce o privește pe Maria Șarapova, Simona Halep a spus că știe cum să joace împotriva rusoaicei. „Am gânduri pozitive legate de acest meci. Am o șansă și știu cum să joc împotriva ei acum”, a afirmat Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA, va debuta în Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor, duminică dimineață, de la ora 09.00, urmând să joace împotriva italiencei Flavia Pennetta (locul 8 WTA). Tot duminică, în Grupa Roșie, Maria Șarapova o va întâlni pe Agnieska Radwanska.