Simona Halep s-a calificat în optimi la Madrid

Publicat: 02 05. 2021, 20:01
Actualizat: 02 05. 2021, 20:03
Simona Halep s-a calificat în optimi la Madrid / Foto: Facebook

Simona Halep (3 ATP) s-a calificat duminică în optimile de finală ale turneului de tenis de la Madrid, învingând-o, cu scorul de 6-0, 6-4, pe Saisai Zheng ( locul 57 WTA).

Halep s-a impus categoric, cedând doar 4 game-uri, în setul doi, dintre care două pe propriul serviciu. Zheng a salvat o minge de meci la 5-2.

Simona Halep s-a impus în cele din urmă cu 6-0, 6-4.

Halep o va întâlni în turul următor pe câştigătoarea meciului dintre Elise Mertens (16 WTA) şi Elena Rybakina (22 WTA).

Pentru calificarea în optimile de finală, Simona Halep va fi recompensată cu 34.048 euro şi 120 puncte WTA.

Citește și…

Ce arată raportul medical referitor la decesul lui Maradona: A fost îngrijit „deficitar, inadecvat și nesăbuit” înainte să moară

Un consiliu medical numit pentru a investiga moartea lui Diego Maradona a ajuns la concluzia că echipa medicală a vedetei de fotbal a acționat într-o „manieră inadecvată, deficitară și nesăbuită”, potrivit raportului întocmit.

Moartea lui Maradona, în noiembrie anul trecut, a zguduit națiunea sud-americană, unde era venerat, care a ținut o perioadă de doliu. De asemenea, mulți voiau să fie indendificați vinovații de starea din ultimii ani ai lui Maradona – lupta cu dependențele și cu bolile.

Procurorii argentinieni au deschis anchete la scurt timp după moartea lui Maradona, la vârsta de 60 de ani, din cauza insuficienței cardiace, într-o casă de lângă Buenos Aires. Totodată, aceștia au ordona percheziții ale proprietăților medicului său personal și cercetarea celorlalți implicați în îngrijirea sa.