Simona Halep, anunțul momentului. Unde își va încheia cariera. “E turneul meu preferat!”

Simona Halep, anunțul momentului. Unde își va încheia cariera. “E turneul meu preferat!”
Publicat: 30/03/2021, 16:34
Actualizat: 30/03/2021, 16:52

Simona Halep (29 de ani) a anunțat că visul ei este să se retragă din tenis de la Roland Garros, turneu de Grand Slam pe care l-a câștigat în 2018.

Aș vrea să joc ultimul meci al carierei la Roland Garros pentru că este turneul meu preferat, iar acolo am câștigat primul meu titlu de Grand Slam”, a spus Simona Halep, potrivit eurosport.ro.

Sunt pe final de carieră. Am deja 10 ani sau mai mult, nu mă gândesc la retragere, dar sunt pe final”, preciza Simona Halep în urmă cu un an.

Simona Halep nu-și mai propune să ajungă pe locul 1 WTA, stabilindu-și două noi obiective: câștigarea a încă unui turneu de Grand Slam și o medalie olimpică.

Simona Halep, carieră de succes. Ce noi obiective și-a stabilit

Recent, Simona Halep a anunțat că are în plan să ajungă în formă maximă în perioada 24 iulie – 1 august, atunci când are loc turneul olimpic de tenis. În aceste condiții, sportiva noastră nu mai ia în calcul să participe la multe turnee, așa cum se întâmpla în sezoanele trecute.

Pentru mine, obiectivul este un Grand Slam, dacă este posibil să câştig unul din nou. Şi Jocurile Olimpice din acest an, pentru că îmi doresc foarte mult pentru cariera mea să am o medalie. Aşa că acum sunt interesată de turnee mai mult decât de clasament. Cred că am făcut o treabă bună pentru că am rămas foarte concentrată pe ceea ce trebuie să fac. De asemenea, am fost foarte profesionistă cu corpul meu. Am avut grijă de fiecare dată când am avut o mică problemă, aşa că, slavă Domnului, nu am avut accidentări grave. Bineînţeles, am avut nişte accidentări pentru că este normal jucând în fiecare săptămână un turneu. Dar am avut grijă foarte bine de toate. De aceea simt că am avut consistenţă”, a declarat Simona Halep, la Miami, unde participă la un turneu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase