Simona Halep s-a ÎNTORS în țară! Ce spune despre noul antrenor și la ce turnee ar putea participa

Publicat: 25 03. 2024, 17:35
Actualizat: 25 03. 2024, 17:35

Simona Halep s-a întors în țară, după ce a jucat la Miami. Sportiva din Constanța a vorbit despre participarea la Jocurile Olimpice, colaborarea cu noul antrenor Carlos Martinez sau următorul turneu la care va juca.

După eliminarea din primul tur de la Miami, unde a pierdut în fața Paulei Badosa, s-a spus că românca va juca la Charleston, turneu ce are loc între 1 și 7 aprilie, dar „Simo” a negat: „Charleston începe acum, foarte curând. Nu voi participa. Rămân ca să mă antrenez aici, în București”.

„Trebuie să mă apuc de muncă. Mi-a plăcut mult să revin pe teren, a fost o bucurie enormă. Îmi era dor să intru pe teren, de tot ce însemna tenisul, am zâmbit pentru că aveam şi familia acolo şi prietenii apropiaţi. Cu Darren Cahill a fost o revedere plăcută, noi suntem prieteni deja, am câştigat un om foarte valoros în cariera mea. Şi cu colegele din circuit a fost o revedere plăcută. A fost un sentiment plăcut, le mulţumesc lor şi familiei că au fost alături de mine”, a completat Halep.

Simona Halep s-a întors în țară! Ce spune despre noul antrenor și la ce turnee ar putea participa

Carlos Martinez va fi noul antrenor al Simonei Halep. „Mereu l-am admirat pentru felul în care muncește pe teren (n.r. pe Carlos Martinez) și pentru rezultatele obținute cu jucătoare pe care eu le-am admirat. Kuznetsova este una dintre preferatele mele. Am discutat cu Darren (n.r. Cahill) despre antrenor și am ajuns la concluzia că vreau să încerc o perioadă cu Carlos. Da, o să vină la București. O să rămân să mă antrenez aici. Carlos o să ajungă săptămâna viitoare. Am discutat ceva despre acest lucru (n.r. participarea la competițiile de la Madrid și Roma), dar încă nu s-a hotărât nimic”, a mai spus ea.

Mi-aş dori mult să pot să mă calific, dar am înțeles că sunt şanse minime. La Paris, să joc la Jocurile Olimpice, ar fi minunat. Dar nu am clasament, trebuie să fiu în primele 60-70 – Simona Halep