Soarta lui Gâlcă, decisă? Ce s-ar putea întâmpla la următoarele meciuri

Publicat: 22 04. 2015, 13:52
Actualizat: 05 08. 2015, 00:15

Sursa notează că Gigi Becali ar putea să îl dea afară pe Gâlcă chiar și fără să îi plătească despăgubirile de 500.000 de euro stipulate prin contract. Condiția este ca Steaua să piardă primul loc în clasament, lucru care s-ar putea întâmpla în următoarele etape.

Steaua joacă în weekend în deplasare cu Universitatea Cluj, apoi are o săptămână decivisă, urmând să joace pe Arena Națională cu ASA Târgu Mureș, în meciul pentru locul 1, și cu Dinamo. În prezent, Steaua are un punct avans față de ASA în clasament. În următoarele trei etape, ASA va juca cu Pandurii acasă, apoi, după meciul cu Steaua, cu Viitorul, tot acasă.

Astfel, dacă Steaua nu bate la Cluj, iar ASA îi învinge pe Pandurii, roș-albaștrii vor pierde primul loc, iar Gâlcă ar putea fi dat  afară fără să primească despăgubiri. Dacă Steaua scoate un rezultat mai bun decât ASA, soarta lui Gâlcă s-ar putea decide la meciul direct cu ASA Târgu Mureș.

Digisport scrie că Laurențiu Reghecampf este favorit pentru a prelua postul lui Gâlcă. ”În momentul de față Steaua are antrenor și trebuie respectat acest lucru”, a declarat Reghecampf, care a precizat însă că și-ar dori să revină la Steaua.