Sorin Cârțu, derapaj la TV: „Dă-o-n m*** ei! Ce dracu’?”

Publicat: 12 04. 2023, 09:00

Sorin Cârțu a fost deranjat de arbitrajul de la Farul Constanța – Universitatea Craiova, scor 3-2, și a avut o reacție dură.

Craiova a condus de două ori, dar Farul a revenit, după care a învins, iar președintele Universității Craiova contestă fazele care au dus la golurile echipei din Constanța.

Farul a avut două penalty-uri, iar Cârțu nu e de acord. Brigada de arbitri a fost condusă de Adrian Cojocaru.

Sorin Cârțu, derapaj: „Dă-o-n m*** ei! Ce dracu’?”

„Dă-o-n m*** ei de minge. Mingea era deja peste bară. Pot să dovedească că mingea era înăuntru sau afară? Ce dracu’? A văzut Cojocaru, cu ochiul lui, că e mingea peste? La celălalt, al doilea penalty, bagi o alunecare, se lovesc în jambiere și dai penalty? A lovit mingea! Era normal să îi ia puțin piciorul. Dacă tot vorbim de acoperământ, că e acoperit… toată lumea e acoperită, ce dracu”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Universitatea Craiova e pe locul patru în clasament, 29 de puncte, la zece de liderul Farul.

„Ajungem în cupele europene de pe locul doi. La locul doi avem șanse, nu mai avem șanse pentru primul, dar de pe doi avem șanse. Toate echipele din play-off pot câștiga șapte meciuri sau le pot pierde pe toate. Se poate întâmpla, care e problema. La ce am jucat în primele două etape și am luat două puncte… La meciul ăsta (n.red. cu Farul), nu pot să spun că meritam să câștigăm. Am dat două goluri în deplasare și apoi am primit trei. La meciul ăsta, jucătorii nu au respectat niște principii ale unui sistem pe care vrei să îl joci. La altele, au respectat. Când au jucat cu CFR sau FCSB, au fost mai aproape. Sunt greșeli mari de plasament, aici s-a pierdut partida”, a mai spus Sorin Cârțu.

Față de locul doi, CFR Cluj, e o diferență de șase puncte. Ardelenii au 35 de puncte, iar oltenii au 29 de puncte.