STEAUA – DINAMO. Încidente inainte de derby. Opt fani steliști au fost reținuți de jandarmi

Publicat: 04 11. 2012, 20:48
Actualizat: 25 06. 2013, 14:04

Înainte de derby-ul STEAUA – DINAMO, opt fani steliști au fost reținuți de către jandarmi și vor fi conduși la Secția de Poliție nr. 11, după ce au atacat cu pietre un grup de aproximativ 200 de suporteri dinamoviști, care se deplasau spre Arena Națională, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

„În perimetrul Maior Coravu și Vatra Luminoasă a avut loc o altercație între mai mulți suporteri steliști și un grup de dinamoviști care era însoțit de jandarmi. Steliștii au atacat cu pietre grupul de suporteri dinamoviști de pe străduțele laterale, jandarmii au intervenit și au reținut opt dintre ei, care vor fi conduși la Secția 11 de Poliție”, a spus Enache pentru MEDIAFAX.

Galeria lui DINAMO a primit din partea clubului STEAUA un număr de 2.750 de bilete, dar conform declarațiilor unor lider al fanilor alb-roșii aceștia și-ar mai fi achiziționat de pe portalul online încă aproximativ 3.000 de tichete.

Derbiul STEAUA – DINAMO, din etapa a XIV-a a Ligii I, este programat în această seară, de la ora 21.30, pe Arena Națională.