Steaua s-a chinuit cu 95 de minute cu CSMS Iași. Gâlcă: A fost prea multă anxietate, poate jucătorii s-au gândit la meciul cu Dinamo Kiev

Publicat: 07 12. 2014, 21:35

„Am avut primele 20 de minute foarte bune, ne-am creat patru ocazii de gol, apoi am abuzat prea mult de pasa lungă și am intrat în jocul lor. Cred că a fost prea multă anxietate, am vrut să rezolvăm prea repede meciul. Poate și jucătorii s-au gândit la meciul cu Dinamo Kiev, dar nu este o scuză, în fotbal e posibil să joci bine și să nu marchezi. Trebuie să câștigăm neapărat cu Kiev dacă vrem să ne calificăm. Facem tot posibilul să fructificăm toate ocaziile. Pentru noi e foarte important, e decisiv, e totul. Dacă ne vom califica va fi un sezon bun pentru noi. Obiectivuil nostru e calificarea în primăvara europeană”, a spus Gâlcă.

El a precizat că pentru Steaua turul de campionat a fost unul bun. „Am crescut de la meci la meci, e un tur pozitiv”, a adăugat tehnicianul.

Formația Steaua București a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CSMS Iași, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, în care golul victoriei a fost marcat în minutul 90+4, de Szukala.

Partida Steaua – Dinamo Kiev, contând pentru etapa a șasea a Grupei J a Ligii Europa, se va disputa, joi, începând cu ora 22.05. Dinamo Kiev este deja calificată de pe prima poziție, în timp ce Steaua pentru a accede în 16-imile de finală ale Ligii Europa are nevoie să învingă gruparea ucraineană, iar Aalborg să nu câștige partida din deplasare cu Rio Ave.