Tecău, postare inedită pe Facebook după ratarea titlului la dublu mixt de la Australian Open

Publicat: 31 01. 2016, 17:16

Perechea Horia Tecău (România)/Coco Vandeweghe (Statele Unite ale Americii) a pierdut, duminică dimineața, finala de dublu mixt la Australian Open în fața cuplului Bruno Soares (Brazilia)/Elena Vesnina (Rusia), scor 4-6, 6-4, 5-10.

Constănțeanul, care a aniversat împlinirea a 31 de ani la începutul turneului de Mare Șlem, de la Melbourne Park, a publicat, pe contul de Facebook, primele patru versuri din strofa a doua a poemului scris în 1895, în limba engleză: „If you can dream—and not make dreams your master/If you can think—and not make thoughts your aim;/If you can meet with Triumph and Disaster/And treat those two impostors just the same” (n.r. – „Dacă visezi – dar nu-ți faci visul astru;/De poți să speri – dar nu-ți faci jindul țel;/De-ntâmpini și Triumful și Dezastrul/Mereu senin și în același fel”, potrivit traducerii furnizate de site-ul pruteanu.ro).

Horia Tecău a câștigat primul său titlu de Mare Șlem al carierei la Australian Open, la dublu mixt, în 2012, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands. În 2014, Tecău a jucat din nou finala, tot la dublu mixt, alături de Sania Mirza, însă s-a înclinat în fața perechii Kristina Mladenovic/Daniel Nestor (Franța/Canada).