Torje a părăsit accidentat cantonamentul echipei naționale

Publicat: 17 11. 2014, 15:55

Selecționerul Anghel Iordănescu a explicat, luni, într-o conferință de presă, că în locul lui Torje a fost convocat Adrian Popa pentru partida amicală cu Danemarca de marți.

După meciul cu Irlanda de Nord, au plecat de la lot, accidentați, trei jucători, Bogdan Stancu, Cristian Tănase și Gabriel Torje, fiind convocați însă numai doi, Adrian Popa și Mihai Roman.

„După meciul cu Irlanda de Nord au apărut câteva modificări în lot. Au apărut jucători noi, mă refer la Mihai (n.r. – Mihai Roman), care debutează la lotul echipei națională. Sper ca el să impună selecția lui în continuare. De asemenea, l-am chemat în regim de urgență și pe Adi Popa, în sensul că el a venit în urma accidentării lui Gabi Torje. În afară de cei doi, mai avem un nou jucător în lot… este… Am mai adus un jucător în lot pentru a completa… mă rog”, a spus Iordănescu în conferința de presă, uitând faptul că nu a mai convocat pe nimeni în locul lui Cristian Tănase.

Conform medicului echipei naționale, ceilalți doi jucători accidentați, Cristian Tănase și Bogdan Stancu, au fost diagnosticați cu distensie capsulară stângă, respectiv contuzie cu plagă maleolară externă.

Echipa națională a României întâlnește, marți, de la ora 20.30, pe Arena Națională, selecționata Danemarcei, într-un meci amical.