Tricolorii, avertizați înainte de meciul cu Elveția: ”E net superioară”

Publicat: 12 06. 2016, 16:34

Ionuț Badea, antrenorul secund al naționalei, se teme de forța Elveției, care a câștigat, sâmbătă, 1-0 cu Albania, prin golul marcat în minutul 5, de Fabian Schar.

„Pe hârtie, Elveția e net superioară atât României cât și Albaniei, judecând după componența lotului, pentru că majoritatea joacă în Bundesliga. Shaqiri e un jucător cu o tehnică peste medie, poate destabiliza apărarea. Are tendință foarte mare de pase periculoase, de dribling, de șut la poartă. Elveția are o echipă cu o calitate peste medie, dar nu e chiar de nivelul Franței. Au puncte vulnerabile. Meciul de ieri a fost echilibrat, au fost ocazii mari de ambele părți. Lucrăm la abordarea tactică și în final vom lua toate deciziile cu privire la echipa care va intra pe teren. Pentru mine e important modul în care vom juca, iar rezultatul va veni în consecință”, a spus Badea, într-o conferință de presă.

România și Elveția se vor întâlni, miercuri, 15 iunie, de la ora 19:00, într-o partidă care se va disputa pe Parc des Princes.