Una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume o vede pe Halep favorită la Roland Garros: ”E o jucătoare mai bună ca în 2014, îi va da mari bătăi de cap Serenei”

Publicat: 04 08. 2015, 13:15

”Atunci când mă uit pe tabloul feminin de la Roland Garros, nu mă gândesc la primele două favorite. Nu cred nici faptul că va fi un show marca Serena Williams și asta pentru că numărul 1 mondial va avea mult de muncă împotriva Simonei Halep. Aproape că aș pune-o pe Halep în postura favoritei datorită finalei de anul trecut, atunci când a fost la un pas să o învingă pe Maria Șarapova. Cred că  Halep este o jucătoare chiar mai bună decât în 2014, așa că sunt de părere că îi va da mari bătăi de cap Serenei. Serena e deranjată atunci când întâlnește o jucătoare care o incomodează cu serviciul și nu poate controla punctul, iar Simona face parte din această categorie. Pe de altă parte, serviciul Serenei își mai pierde din eficacitate pe zgură, iar Halep are încorporate ingredientele necesare pentru un turneu mare: forță, mobilitate și serviciu”, a declarat Chris Evert.

Opinia fostei jucătoare este măgulitoare, însă casele de pariuri o văd pe Simona Halep abia a treia favorită la Roland Garros, după Serena Williams și Maria Sharapova, situate pe primele două locuri în clasamentul WTA. Halep are cota 6,50, după Williams, 3,50, și Sharapova, 5,50.