Unde se vede Simona Halep ”peste doi-trei ani”: ”Sper să fiu acolo”

Publicat: 13 03. 2016, 10:06

Întrebată de reporter ce se vede făcând peste câțiva ani, jucătoarea aflată acum pe locul 5 în clasamentul WTA, în cădere de pe poziția a doua, a răspuns: „Sper să joc tenis. E greu să-mi imaginez acum. Viața în circuit este dură. Dacă voi fi sănătoasă și mă voi antrena cum o fac acum, sper să rămân în top 10. Dar rămâne de văzut. Vin multe jucătoare puternice din spate”.

Halep a explicat ce se află în spatele rezultatelor slabe de la turneele de Mare Șlem: „Anul trecut a fost multă presiune. Nu am putut să gestionez momentul. Voiam prea mult să-mi iasă lucrurile. Voiam să câștig toate meciurile. Voiam să joc din nou finală pentru că o făcusem și cu un an înainte, dar era o mare greșeală. Dacă te gândești așa, nu mai poți juca tenis. Nu mă puteam antrena. După 10 minute, eram foarte obosită. M-am speriat puțin și mi-am pierdut puterea. Dar vreau să uit toate acestea pentru că acum mă simt bine”.

Întrebată despre Jocurile Olimpice din luna august, Halep a spus: „De-abia aștept. Abia aștept să joc și la dublu mixt. E foarte important pentru țara mea și pentru mine să iau o medalie. Nu e ușor. Dar trebuie să avem încredere. Voi juca împreună cu Horia Tecău la Roland Garros, la Wimbledon nu ne-am decis încă. Dar probabil vom juca și la Wimbledon pentru că vom merge la Jocurile Olimpice”.