Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume a făcut un gest extraordinar pentru un băiețel de 5 ani

Publicat: 25 02. 2016, 16:28

Murtaza a emoționat mediul online în momentul postării fotografiilor sale pe Facebook, la jumătatea lunii ianuarie. Micul afgan apărea zâmbitor, purtând pe post de „tricou” o pungă de plastic în culorile albastru și bleu, pe spatele căreia fratele său mai mare a scris „Messi” și „10”.

UNICEF, organizație care colaborează cu FC Barcelona de mai bine de un deceniu, a jucat rolul de intermediar în acest caz, ajutându-l pe Murtaza să primească un tricou adevărat al lui Lionel Messi, semnat chiar de jucător. „Murtaza are acum un tricou adevărat! Leo Messi a contribuit ca visul său să devină realitate, oferindu-i un tricou cu dedicație și o minge de fotbal”, a anunțat UNICEF Afganistan, pe contul oficial de Twitter.

Federația afgană de fotbal (AFF) a anunțat, la rândul ei, că este pe cale să organizeze o întâlnire între Lionel Messi și micul Murtaza. „Avem contacte preliminare cu vedeta clubului F.C. Barcelona, dar nu știm deocamdată când va putea avea loc întâlnirea”, a spus Sayed Ali Kazemi, purtător de cuvânt al federației.