USA Today: Simona Halep, printre favoritele la câștigarea titlului de la US Open

Publicat: 08 07. 2014, 08:17
Actualizat: 08 07. 2014, 21:03

Simona Halep se află printre favoritele la cucerirea trofeului de la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. Jucătoarea română este creditată de publicația USA Today cu șanse mari la câștigarea titlului, pe lista sportivelor aflându-se atât Genie Bouchard, tânăra canadiană care a bătut-o pe Halep în semifinalele de la Wimbledon cât și Petra Kvitova, câștigătoarea marelui turneu din Regatul Unit.

„Halep, în vârstă de 22 de ani, finalistă la French Open și finalista de la Winbledon, Bouchard, în vârstă de 20 de ani, au făcut mari salturi înainte având în vedere că niciuna dintre ele nu se afla în top 25 în ultimul an. Acum, ferm ancorate în top 10, pe poziția trei, respectiv șapte, cele două sunt decisă să pună presiune pe rivalele mai experimentate”, scriu jurnaliștii de pe hotare.

Lupta va fi însă una strânsă, având în vedere că jucătoare precum Na Li sau Maria Sharapova, câștigătoarele competițiilor de Grand Șlam din Australia și Franța vor încerca să-și restabilească reputația după înfrângerile suferite în Anglia.

Serena Williams pe de altă parte, jucătoarea care a câștigat 30 de titluri de Grand Slam în cariera sa, și-a dezamăgit fanii la ultimul turneu, abandonând la Wimbledon.