130.000 de lei pentru o broșură cu GREȘELI. Ilie Năstase, de două ori NUMĂRUL DOI mondial

Publicat: 29 01. 2019, 15:08
Actualizat: 25 03. 2019, 20:04

„Primăria Capitalei, prin Administrația Monumentelor a plătit 130.000 de lei unei firme din Galați pentru a tipări o broșură, în care apare o greșeală impardonabilă în ceea ce privește performanța lui Ilie Năstase, în care se specifică faptul că a fost de două ori numărul doi Mondial, iar în realitate a fost numărul unu. Iar trecerea lui Bacalbașa în această broșură a personalităților bucureștene iar este o greșeală, pentru că Bacalbașa doar a studiat în București, însă el a activat la Galați”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălin Deaconescu, consilier PNL.

Este vorba despre broșura „O sută de personalități bucureștene”, tipărită de Administrația Monumentelor, pentru turiști.

 

În această publicație, medicul-politician Nicolae Bacalbașa este dat drept un „produs” al Capitalei, când de fapt acesta doar a studiat în București și a lucrat la Galați. Totodată, fostul tenisman Ilie Năstase este trecut în broșură drept „un fost jucător profesionist de tenis de câmp. A fost numărul doi mondial de două ori”.

În realitate, Ilie Năstase a fost numărul unu mondial.

 

Potrivit anunțului pe SEAP, publicat pe Facebook de Cătălin Deaconescu, Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic a plătit 127.350,00 lei pentru 25.000 de broșuri.

Contactați de MEDIAFAX pentru un punct de vedere, până la momentul publicării știrii, reprezentanții Primăriei Capitalei nu au furnizat un răspuns.

foto: captură digi24.ro

foto: Mediafax Foto / Octav Ganea