8 ȘTIRI DE LA 8. Ambarcaţiune cu patru persoane la bord, printre care şi doi copii, în pericol de scufundare la Mamaia (VIDEO)

Publicat: 30 08. 2020, 08:01
Actualizat: 06 04. 2021, 16:14
8 ȘTIRI DE LA 8. Ambarcaţiune cu patru persoane la bord, printre care şi doi copii, în pericol de scufundare la Mamaia (VIDEO). Foto: Ziua Constanta

A fost alertă sâmbătă seară în stațiunea Mamaia, după ce comandantul unui yaht a cerut ajutor, pentru că a lovit o stâncă iar ambarcaţiunea a început să se scufunde.

La bord se aflau patru persoane, respectiv doi copii, o femeie și bărbatul care a cerut ajutor. Până la sosirea echipelor de salvare, mai multe sky-jeturi i-au preluat pe cei doi copii și pe femeie, și i-au dus la mal, informează Știrile PRO TV.

Tânără agresată sexual, în timp ce alerga într-un parc din sectorul 4 al Capitalei

O tânără de 30 de ani, care alerga în Parcul Tineretului din sectorul 4 sâmbătă seara, a fost agresată sexual de un bărbat, care mai era însoțit de un prieten. Femeia a început să țipe, iar cei doi s-au speriat.

Un căpitan de la Regimentul 30 Gardă Mihai Viteazul București a murit în munții Făgăraș după ce a căzut în gol 400 de metri

Un căpitan de la Regimentul 30 Gardă Mihai Viteazul București a căzut în gol de la 400 de metri, în munții Făgăraș. Acesta avea 40 de ani și escaladase de unul singur o creastă, fiind observat de o turistă atunci când a căzut în gol.

Poliția oferă lămuriri în cazul întâlnirii șefului IGPR cu membri din Clanul Duduianu

Poliția Română a emis un comunicat în care vine cu explicații suplimentare legate de întâlnirea inspectorului general, Liviu Vasilescu, cu membri din Clanului Duduianu.

Potrivit comunicatului IGPR, instituția nu a comunicat faptul că inspectorul general Liviu Vasilescu s-a întâlnit cu interlopii, deoarece „operaţiunea Poliţiei nu s-a terminat după înmormântare.”

O pacientă a fost rănită de o bucată de metal desprinsă din computerul tomograf

O pacientă de 36 de ani care era supusă unei investigaţii imagistice, după ce a suferit un accident vascular cerebral, a fost rănită după ce o bucată din computerul tomograf s-a desprins din aparat. Incidentul a avut loc la Spitalul Judeţean din Timişoara. Managerul instituției, Raul Pătraşcu, a declarat că aparatul care s-a dezintegrat provenea din China și fusese achiziționat de Ministerul Sănătății în 2018.

Spania testează pe oameni un vaccin anti-Covid

Spaniolii au aprobat prima testare clinică pe 190 de voluntari a unui vaccin aflat în faza 2 de testare. Studiul vaccinului Ad26.COV2-S este realizată de compania Janssen, care aparţine Johnson & Jonhson, relatează El Pais.

Cutremur, duminică dimineața, în județul Buzău

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs, duminică dimineața, în județul Buzău. Seismul s-a produs la adâncimea de 117 kilometri.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul cu magnitudinea de 2,6 a avut loc la ora 5.40 în județul Buzău.