8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Gabriela Firea îl critică pe Raed Arafat: „Normal că are grijă la exprimări și la cuvinte și nu vrea să supere Guvernul”

Publicat: 28 10. 2020, 07:56
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Gabriela Firea îl critică pe Raed Arafat: „Normal că are grijă la exprimări și la cuvinte și nu vrea să supere Guvernul”

Liderul PSD București, Gabriela Firea, spune că șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, ar vrea să ia măsuri mai dure, dar se autocenzurează pentru a nu supăra Guvernul. Firea vorbește inclusiv despre informațiile vehiculate imediat după instalarea cabinetului Orban și anume că Arafat ar fi fost pe „lista neagră” a premierului!

Raed Arafat, criticat dur de Gabriela Firea! „Se autocenzurează ca să nu fie dat afară. Are grijă să nu supere Guvernul”

„Sunt câteva voci care întotdeauna au ținut isonul Guvernului și în loc să atragă atenția… Domnul Arafat în loc să vină ca specialist și să spună ‘luăm măsuri, dar întâi trebuie să facem ceea ce face toată Europa și anume să testăm în vederea izolării virusului, dumnealui – îl înțeleg într-un fel, omenește – de teamă să nu piardă un post de important pe care îl are, nu adaugă fraza importantă în contextul respectiv”, a spus Firea.

Rafila, despre alegerile parlamentare: Dacă discutăm de datele de acum, ziua votului se poate organiza. Nu ar fi mai periculoasă decât o activitate cotidiană

Profesorul Rafila spune că ziua alegerilor parlamentare în sine nu ar reprezenta un pericol mai mare decât îl reprezintă activitățile cotidiene. Reprezentantul României la OMS și candidatul PSD la alegerile parlamentare spune că dacă numărul de infectări zilnice cu noul coronavirus rămâne constant, atunci scrutinul legislativ se poate desfășura.

Ultimul gest la unui șofer român de TIR, care a murit lângă cabină, pe mijlocul autostrăzii, în Italia

Un șofer român de 46 de ani a murit lângă TIR-ul pe care îl conducea, în cursul zilei de luni, pe o autostradă din Italia. Bărbatul s-a simțit rău și a reușit să tragă de volan și să scoată mastodontul în decor, înainte să moară, evitând o tragedie.

ALERTĂ METEO. Cod galben de ceață în mai multe județe din țară Până când este valabilă avertizarea

Meteorologii au emis, miercuri dimineața, mai multe avertizări cod galben valabile până la ora 10:00. Județele Suceava, Gorj, Tulcea, Constanța, Sibiu, Alba, Vâlcea, Covasna, Brașov, Harghita, Mureș sunt vizate de avertizarea ANM.

Marian Godină, ironic la adresa Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau românii…”

Polițistul Marian Godină ironizează afirmațiile Patriarhului Daniel, care a spus că regimul Ceaușescu a căzut după ce autoritățile au interzis pelerinajul de Sf. Dimitrei cel Nou. Godină se întreabă dacă Sf. Dimitrie nu a văzut timp de trei decenii cât de greu le este românilor și a decis să facă o minune pentru căderea comunismului, doar când s-a simțit deranjat de situație.

Jeff Bezos vrea să cumpere CNN! AT&T ar fi dispus să vândă gigantul media

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon și totodată cel mai bogat om de pe planetă, dorește să-și extindă imperiul media și a pus ochii pe rețeaua CNN, relevă un raport.

Studiu: Peste 80% din bolnavii de Covid-19 au deficiență de vitamina D

Peste 80% dintre pacienții Covid-19 au lipsă de vitamina D. Insuficiența este mai frecventă la bărbați, potrivit unui studiu publicat în Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism și pentru care au fost monitorizați 216 pacienți.

Ipoteză șocantă: Covid-19 a luat locul virusului gripal. Ce relevă ultimele date ale OMS

Potrivit datelor colectate de OMS (Organizația Mondială a Sănătății), numărul cazurilor de gripă a scăzut. La nivel global, se estimează că rata infecțiilor gripale a scăzut cu 98% față de perioada similară a lui 2019.