8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Rezultate Bac 2020: Candidații la sesiunea de toamnă află ce note au luat la Bacalaureat

Publicat: 02 09. 2020, 07:57
Actualizat: 02 09. 2020, 08:02
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. REZULTATE BAC 2020. Candidații la sesiunea de toamnă află ce note au luat la Bacalaureat / Imagine caracter ilustrativ / Mediafax Foto, Mihai Dăscălescu

REZULTATE BAC 2020. Au trecut șase zile de când absolvenții de liceu au predat lucrările, în cadrul probei scrise susținute joi, 27 august 2020. Cei peste 40.000 de candidați vor afla miercuri, 2 SEPTEMBRIE, dacă au promovat sau nu Bacalaureatul.

Rezultate BAC 2020. Sesiunea de toamnă

Rezultatele vor fi disponibile pe GÂNDUL.RO la scurt timp după publicarea acestora. Miercuri 2 septembrie, până în ora 12.00, EDU.RO afişează primele rezultate ale cele de a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat 2020. Depunerea contestaţilor se face în aceeaşi zi, în intervalul orar 14:00 – 20:00.

Cutremur în România! Ce magnitudine a avut / Avertismentul seismologilor

Un cutremur cu magnitudinea 2,8 a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în Bucovina, judeţul Suceava, potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Un DJ celebru din anii ’90 a fost găsit mort! Artistul unei generații avea 49 de ani

DJ-ul Erick Morillo, cunoscut pentru celebra piesă „I Like to Move It”, a murit la 49 de ani.

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2020. Lună Plină în zodia Pești

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi avem parte de formarea aspectului de Lună Plină în zodia Pești, un eveniment astrologic cu o conotație foarte puternică, intensă, dar și benefică pentru că ne aduce ocazia unor conștientizări, unor adevărate epifanii legate de anumite sectoare de viață.

A murit unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Moldova. Mergea cu bicicleta, când s-a dezechilibrat și s-a lovit puternic la cap

Florin Cusiac (44 de ani), patronul firmei Olint din Rădăuți, județul Suceava, a murit duminică, într-un accident de bicicletă. Omul de afaceri mergea cu bicicleta pe drumul județean din Volovăț, iar în apropiere de Burla, în mod inexplicabil, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se puternic la cap. Biciclistul se deplasa singur și se afla într-o zonă de coborâre de pe drumul județean, într-o curbă.

Adelina Pestrițu, infectată cu COVID-19! Detalii în premieră + anunțul făcut de vedetă (VIDEO)

Adelina Pestritu a fost confirmată cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu un infectat cu Covid-19. În urmă cu câteva minute, într-un video postat pe Instagram, vedeta a mărturisit că se află în parcarea spitalului, unde așteaptă să fie internată.

Bătaie între două clanuri rivale, în Glina. Mai multe persoane au fost rănite

În urma unor apeluri apeluri 112, mai mulți polițiștii ilfoveni, sprijiniți de jandarmi, au intervenit în comuna Glina, unde două clanuri rivale s-au luat la bătaie.

Mihai Morar: ”Scrisoare fericirii. De la Rohia” (OPINIE)

Duminica trecută, am ajuns din nou, după câțiva ani, la Mănăstirea Sfânta Ana de la Rohia din Maramureș. Aș numi-o un colț de Rai, dar aș păcătui cu trufia că am eu știintă despre cum arată Raiul. Nu am nici atâta știință, dar nici atâta credință încât să pot spune asta. Dar, odată ce ai urcat serpentinele pădurii Rohiei și ajungi la mănăstirea zidită în râpele dealului, parcă împotriva gravitației, descoperi un loc în care, chiar dacă știi sau nu știi, dacă crezi sau nu crezi, dacă gândești sau nu gândești, nu ai cum să nu simți liniștea.