Un DJ celebru din anii ’90 a fost găsit mort! Artistul unei generații avea 49 de ani

Un DJ celebru din anii '90 a fost găsit mort! Artistul unei generații avea 49 de ani
Un DJ celebru din anii '90 a fost găsit mort! Artistul unei generații avea 49 de ani / Foto: Facebook / Erick Morillo
Publicat: 02/09/2020, 07:47

DJ-ul Erick Morillo, cunoscut pentru celebra piesă „I Like to Move It”, a murit la 49 de ani.

Celebrul DJ Erick Morillo, cunoscut pentru hitul anilor ’90 „I Like to Move It” și pentru show-urile fabuloase din Las Vegas, a fost găsit mort în Miami Beach. Cauza morții nu este, deocamdată, cunoscută.

Artistul, acuzat de hărțuire sexuală în Miami

Cadavrul artistului în vârstă de 49 de ani a fost găsit în dimineața zilei de 1 septembrie, transmite site-ul tabloid TMZ. Autoritățile au declaratr că au primit apelul la 911 la ora 10.42, iar odată ajunși la fața locului în Miami Beach, au constatat decesul.

Erick Morillo a fost un DJ celebru în rândul generației ’90, remarcându-se mai ales cu piesa „I Like to Move It” din anul 1994.

Decesul său vine la numai câteva săptămâni după ce starul a fost acuzat de hărțuire sexuală în Miami.

Erick Morillo trebuie să se prezinte vineri în fața judecătorilor și este posibil să se fi sinucis.

DJ originar din Columbia a fost acuzat că ar fi hărțuit o femeie după un party, la el acasă.

Victima a spus că artistul a vrut să o agreseze sexual, după ce aceasta a cerut cu insistență o cameră în care să „doarmă singură”.

Totuși, noaptea femeia s-a trezit fără haine și cu Erick Morillo dezbrăcat lângă ea! DJ-ul a negat toate acuzațiile și s-a predat poliției în 6 august, fiind programat să ajungă vineri în fața instanței.

Hitul nemuritor al lui Erick Morillo

Hitul „I Like to Move It” din 1994 a devenit number 1 în Franța, Belgia, Olanda și Zimbabwe. Reel 2 Real (AKA DJ și producător Erick Morillo) s-a transformat rapid într-un fenomen cultural, cu apariții în numeroase emisiuni și jocuri video.

Melodia a fost folosită cu succes în franciza „Madagascar”, cu versiuni cântate de actorii Sacha Baron Cohen, Danny Jacobs și Chris Rock.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase