Horoscopul zilei de 2 septembrie 2020. Lună Plină în zodia Pești

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2020. Lună Plină în zodia Pești
Nu rata horoscopul zilei, realizat de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro! (FOTO: Pixabay.com)
Publicat: 02/09/2020, 06:26

Horoscopul zilei de 2 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi avem parte de formarea aspectului de Lună Plină în zodia Pești, un eveniment astrologic cu o conotație foarte puternică, intensă, dar și benefică pentru că ne aduce ocazia unor conștientizări, unor adevărate epifanii legate de anumite sectoare de viață.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Cum Soarele îți guvernează iubirea și este implicat în Luna Plină, ai ocazia unor conștientizări puternice în plan sentimental. Totodată, vei primi, direct sau indirect, răspuns la multe confuzii legate de persoana iubită. Este o perioadă foarte bună să te desprinzi de trecut, să lași în spate traume din copilărie și să-ți ierți părinții, dacă consideri că ți-au greșit.

Carieră

Este o zi foarte bună să analizezi programul de muncă, de fapt, timpul alocat muncii și timpul alocat propriei tale persoane, bucuriilor tale, plăcerilor tale. Ai ocazia să aduci îmbunătățiri substanțiale stilului de viață, să pui în practică idei bune pentru a-ți ușura munca și sarcinile zilnice.

Bani

O zi foarte bună în plan financiar. Poți culege roadele unei munci depuse sau poți avea idei despre cum să-ți aduci îmbunătățiri bugetului. Intuiția financiară este bună.

Sănătate

Luna Plină activează axa sănătății și ai toate șansele să vindeci o problemă mai veche, să lași în spate durerea, deziluzia, traumele și tot ce este toxic în viața ta. Profită și renunță la un viciu.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Soarele, implicat în această Lună Plină, se află întocmai în sectorul iubirii, prin urmare s-ar putea să conștientizezi multe aspecte legate de sectorul sentimental. Poate fi o perioadă în care primești răspunsuri la frământările tale și poți lua decizia de a încheia o relație care-ți face rău.

Carieră

Luna Plină se formează în sectorul planurilor și proiectelor de viitor, ceea ce înseamnă că poți încheia contracte care nu sunt avantajoase pentru tine, care îți consumă prea multe resurse, însă vei face asta pentru a avea mai mult timp să-ți dezvolți o pasiune și să o duci la rang de meserie.

Bani

Din punct de vedere financiar veștile sunt bune, negocierile avantajoase și ai șanse să culegi roadele muncii tale.

Sănătate

Ești foarte determinată să rezolvi probleme de sănătate sau să-ți faci analizezle pentru a te asigura că este totul în regulă. Unii nativi ies din acele cercuri, medii, anturaje care le sunt toxice li asta le va da multă încredere în ei înșiși.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Soarele, implicat în această Lună Plină din Pești, se află în sectorul familiei și îți poate aduce ocazia de a privi și înțelege altfel o situație legată de cei dragi, dar poate fi vorba și de trecutul tău, de copilăria ta. Poți primi un răspuns legat de unele frământări avute.

Carieră

Luna Plină se petrece întocmai în sectorul carierei, aspect care poate aduce conștientizări majore legate de aspirațiile tale profesionale, de ceea ce-ți dorești să faci pe viitor pentru a te dezvolta profesional. În cazul unor nativi va aduce încheieri legate de un loc de muncă.

Bani

Luna este guvernatoarea sectorului tău financiar, iar implicația în lunația aceasta va aduce pentru tine culegerea roadelor unui proiect profesional, dar și o mare intuiție financiară.

Sănătate

Poți rezolva ceva din trecut, o afecțiune mai veche care-ți dădea bătăi de cap și pe care acum nu o mai poți ignora.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Ai parte de foarte multe conștientizări spirituale și poți descoperi răspunsurile la dilemele și frământările tale dacă apelezi la credință. Ține cont că Luna te guvernează, iar ziua de astăzi o vei resimți puternic, așa că profită să te lămurești cum stai cu dragostea pentru că ceeea ce vei intui astăzi, va fi revelator pentru viitorul tău sentimental.

Carieră

Ai ocazia să te folosești de o diplomă obținută, să-ți dai seama că nu doar meseria pe care o practici este ceea ce știi să faci. Îndrăznește să visezi și să ai idealuri mai înalte!

Bani

Soarele este guvernator al sectorului tău financiar și este implicat în această Lună Plină, așa că îți poți asculta intuiția cu toată încrederea dacă ai de făcut o tranzacție sau investiție sau negociere. Posibile vești neașteptat de bune legate de bani.

Sănătate

Poți primi vești bune legate de sănătate. Dacă starea ta de astăzi este mai apăsătoare și te simți obosită, nu te teme, este efect al Lunii Pline pe care, cum spuneam, o resimți din plin.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Ai parte de multe conștientizări legate de viața intimă și acest aspect te poate ajuta, pe de o parte să scapi de niște frici și temeri sexuale, iar pe de altă parte să scapi de un partener toxic. Mulți nativi vor încheia acum aventuri sexuale care nu duc nicăieri și relații bazate pe interese financiare.

Carieră

Cum Soarele este guvernatorul tău și este implicat în Luna Plină din Pești, ai ocazia să culegi roadele unui proiect profesional. Te poți aștepta să primești vestea unei avansări profesionale.

Bani

Ai o intuiție financiară foarte bună și o poți folosi pentru a descoperi cum să-ți crești veniturile și să-ți stabilizezi situația financiară.

Sănătate

Posibil ca astăzi să ți se accentueze niște frici, să te temi de ceva anume, însă dacă vei simți asta, profită și vindecă, eliberează-te de toate gândurile și trăirile care te tulbură. Universul, prin contextul astrologic, te susține.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Luna Plină se petrece întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată și al căsătoriei, prin urmare te poți aștepta la adevărate revelații privind acest aspect al vieții tale. Poți primi răspunsuri la tot ceea ce te macină și te pune pe gânduri. Profită și elimină din viața ta partenerii care își consumă energia și te îmbolnăvesc, fizic și mental.

Carieră

Nu este exclus ca astăzi, grație unor idei de afaceri sau dialoguri avute cu superiorii, să primești o avansare, să fii cooptată într-un parteneriat. Sunt avantajați nativii care au afaceri persoanle și care lepot fructifica.

Bani

Banii vin din colaborări și parteneriate și nu din contracte de muncă, deci profită și negociază un comision sau o remunerație după nevoile și implicarea ta.

Sănătate

Posibil să fii frământată de unele gânduri și idei, să te temi de anumite decizii luate sau să te temi că dacă vei fi prea sinceră vei răni pe cineva. Ei bine, tu ești singura care poate suferi dacă ții în tine lucruri nespuse.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

S-ar putea ca cineva din trecut, un fost partener, să te caute, însă dat fiind contextul astrologic, de preferat ar fi să stați de vorbă, să rezolvați ce a rămas nerezolvat, să vă spuneți ce nu s-a spus la timpul potrivit și să vă continuați drumul separat.

Carieră

Ai marea ocazie să profiți de acestă Lună Plină care se formează în sectorul muncii și să faci acele schimbări necesare pentru a-ți îmbunătăți viața. Renunță la activitățile nefolositoare și obositoare, chiar și la un loc de muncă dacă acesta îți consumă prea multe resurse.

Bani

Posibil să afli niște vești bune legate de o investiție făcută, mai ales dacă este vorba de atingerea unui scop profesional.

Sănătate

Luna Plină are și conotații legate de sănătate pentru tine și este momentul să te ocupi de vindecarea ta, de îmbunătățirea stilului de viață. Renunță la tot ce este nociv, la vicii și dependențe pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate. Poți afla soluții și remedii bune.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Luna Plină din Pești se petrece întocmai în sectorul iubirii și acest aspect pentru tine va veni cu multe conștientizări în plan sentimental. S-ar putea să-ți dai seama că o relație este, de fapt, toxică pentru tine și să o închei sau, din contră, să decizi să treci la următorul nivel în cuplu. Posibile dialoguri despre copii.

Carieră

Tot această Lună Plină te poate impulsiona să te concentrezi mai mult pe un talent nativ sau pe o pasiune. Poți avea idei remarcabile despre cum să-ți valorifici un hobby și ar trebui să îndrăznești să-l transformi în meserie.

Bani

Dai dovadă de o foarte bună intuiție financiară. Poți negocia cu mare încredere un proiect sau poți primi susținere din partea unor persoane importante într-un proiect pe care-l ai. Cineva poate investi în visurile tale!

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Ceea ce ar trebui să faci este să petreci mai mult timp dedicându-te activităților care-ți fac plăcere.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Luna Plină se petrece pe casa familiei, a rădăcinilor și a trecutului și poți avea parte de revelații legate de copilăria ta, poți conștientiza care este cauza unor traume și frici pe care le ai în prezent. Este momentul să lași în spate amintirile și să devii mai prezentă în viața ta, să faci curat în inetriorul tău, să elimini emoțiile toxice și negative.

Carieră

Soarele, implicat în această Lună Plină, se află pe casa carierei și îți poate aduce idei foarte bune despre cum să te dezvolți profesional. Te poți pune în evidență la locul de muncă și nj ezita să-ți spui părerile în fața celorlalți, pentru că vor fi luate în considerare.

Bani

Banii nu reprezintă momentan o problemă, însă nici nu te aventura în mari cheltuieli și investiții riscante.

Sănătate

Te simți bine din punct de vedere al sănătății, iar dacă ți-ai făcut recent niște analize, rezultatele pot fi bune.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Luna Plină se petrece în sectorul comunicării și-ți poate aduce multe conștientizări, revelații, mesaje de la Univers, așa că fii pregătită să le asculți. Pot veni prin intermediul dialogurilor cu oamenii, cărților citite sau ca un sfat de la un prieten. În dragoste, trăiești adevărate epifanii și primești răspuns la multe întrebări avute.

Carieră

Ai ocazia să te folosești de niște abilități oratoice pentru a rezolva în favoarea ta o problemă profesională. Dacă aștepți vești din străinătate, legate de un proiect, acestea pot veni și pot fi surprinzător de bune.

Bani

Poți scoate bani dacă-i înveți și pe ceilalți ceea ce știi sau dacă lucrezi în turism și ești plătită pe bază de comision. Oricum, dacă vrei să pleci într-o călătorie, astăzi poți găsi o ofertă greu de refuzat.

Sănătate

Posibil să primești vești bune despre starea de sănătate a cuiva sau un rezultat la propriile tale analize.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Se aprinde pasiunea în cuplu și ai parte de declarații fierbinți de dragoste. Dialogul cu partenerul te poate ajuta să înțelegi mai mult nevoile sale intime, să-i înțelegi unele temeri și astfel să-i poți fi alături. Se pot mărturisi secrete și se pot ierta infidelități.

Carieră

Cariera cade în plan secund astăzi și asta pentru că preferi să-ți acorzi atenția familiei. Poți avea dialoguri cu cei dragi, poți primi sfaturi de la părinți care să te ajute să iei o decizie profesională.

Bani

Bazează-te pe intuiția financiară pe care o activează Luna Plină din Pești, care la tine se formează întocmai în sectorul banilor. Poți face investiții bune, afaceri profitabile și poți avea idei despre cum să-ți crești veniturile pe termen lung.

Sănătate

Este o zi foarte bună să-ți dizolvi fricile și temerile pe care le ții ascunse. Poți lua decizia de a merge la un consilier psihologic dacă simți că nu poți face față singură.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Luna Plină se petrece întocmai în zodia ta și reprezintă o etapă în care ai parte de foarte multe conștientizări legate de viața ta personală, de o relație de iubire, de modul în care te raportezi la emoții și sentimente. Poți avea adevărate epifanii despre direcția de viitor pe care trebuie să o urmezi.

Carieră

Zona parteneriatelor profesionale, a afacerilor, a colaborărilor este foarte bine aspectată și poți avea parte de negocieri favorabile, se pot lega noi relații profesionale, poți intra în noi asocieri. Este un moment bun să-ți îmbunătățești condițiile de muncă, raportarea la sarcinile zilnice.

Bani

Dai dovadă de o foarte bună intuiție astăzi și o poți folosi în negocierile financiare pe care le vei avea.

Sănătate

Starea de sănătate este foarte bună, deși poți simși o ușoară oboseală astăzi din cauza faptului că Luna Plină se formează întocmai în zodia ta și este o energie destul de puternică (dar benefică) care se revarsă asupra ta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Cum vor arăta verighetele pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman le vor purta: "Nu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Cum a justificat o mamă faptul că și-a tatuat copiii minori în mod repetat?