Adelina Pestrițu, infectată cu COVID-19! Detalii în premieră + anunțul făcut de vedetă (VIDEO)

Publicat: 02/09/2020, 00:15
Actualizat: 06/04/2021, 14:43

Adelina Pestritu a fost confirmată cu coronavirus, după ce a intrat în contact cu un infectat cu Covid-19. În urmă cu câteva minute, într-un video postat pe Instagram, vedeta a mărturisit că se află în parcarea spitalului, unde așteaptă să fie internată.

Adelina Pestritu spune cu lacrimi în ochi, aflată în parcarea unui spital, că a intrat în contact cu un bolnav de Covid-19, primele simptome apărute fiind pierderea gustului și a mirosului, ulterior fiind confirmată cu virusul prin efectuarea unui test. Sotul Adelinei, Virgil Steblea, a fost testat negativ pentru coronavirus.

Adelina Pestritu: ”Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv. Soțul meu a ieșit negativ. Mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată”

”Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. 

Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent” (…)

Virgil Steblea, soțul Adelinei Pestritu (stânga), fiica acestora, Zeni (centru) și Adelina Pestritu (dreapta)

Adelina Pestritu spune că nu știa că persoana cu care a intrat în contact era infectată. În încheiere, cu lacrimi în ochi, Adelina spune că îi este teamă pentru familia sa, însă totodată se încurajează și recomandă purtarea măștii sanitare.

Adelina Pestritu, vizibil emoționată: Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei

”Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră

Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei dar am încredere că totul va fi bine”, a mărturisit Adelina Pestritu cu lacrimi în ochi.

După postarea video-ului pe Instagram, Adelina Pestritu a postat o fotografie prin care a confirmat că a fost preluată și internată în spital cu mesajul:

”Nu-mi place situația, dar așa e în viață. Oricât te fereșți de ceva, ti se poate întâmpla. Virusul nu iartă pe nimeni, se pare. Sunt aici, chiar dacă mai puțin activă, dar simt că vor veni și zile mai bune!