A plecat de acasă lăsând un bilet că se sinucide, dar familia nu a anunțat dispariția. Cadavrul a fost găsit în râul Argeș

Publicat: 13 07. 2014, 14:29
Actualizat: 06 02. 2019, 14:31

Potrivit datelor furnizate, duminică, de către reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, femeia al cărei cadavru a fost găsit, sâmbătă după-amiază, în albia râului Argeș, în zona cartierului Prundu, din municipiul Pitești avea 54 de ani și era din orașul Mioveni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ea plecase de acasă vineri și lăsase un bilet în care arăta că intenționa să-și ia viața și își motiva gestul, au declarat corespondentului MEDIAFAX surse apropiate anchetei. Familia femeii nu anunțase la Poliție dispariția acesteia.

Conform surselor citate, rezultatul necropsiei efectuate pe cadavrul femeii nu ridică suspiciuni potrivit cărora acesta ar fi fost victima unei infracțiuni.

Femeia a fost găsită moartă, sâmbătă după-amiază, în albia râului Argeș, în zona barajului Golești, la o examinare sumară polițiștii descoperind pe trupul neînsuflețit o leziune în zona capului. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, care a constatat decesul.