A vrut să fure un telefon mobil și a amenințat cu un cuțit o recepționeră. Acum bărbatul este cercetat

Publicat: 14 09. 2015, 18:04

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul Județean de Jandarmi Galați, un echipaj de jandarmi a fost trimis, duminică dimineață, la un hotel din municipiul Tecuci unde s-a reclamat că un bărbat suspectat de furtul unui telefon mobil o amenință cu un cuțit și acte de violență pe recepționeră.

Jandarmii au constatat că sesizarea se confirmă, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 26 de ani, care avea un cuțit cu lama de 17 centimetri, despre care a spus că îl poartă cu el pentru a se apăra.

În urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul a profitat de neatenția unui client, căruia i-a furat de pe masă telefonul mobil și l-a aruncat la coșul de gunoi, cu intenția de a-l recupera ulterior. Observând lipsa telefonului, clientul a rugat-o pe recepționeră să apeleze numărul său de telefon, fapt ce a determinat o reacție impulsivă din partea suspectului, care a trecut la amenințări cu cuțitul.

Tânărul a recunoscut că a încercat să fure telefonul mobil și că a amenințat-o cu cuțitul pe recepționeră, jandarmii întocmindu-i acestuia actele de sesizare sub aspectul săvârșirii unor fapte susceptibile de a fi infracțiuni de tentativă de furt și amenințare, conform Codului Penal.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Poliția municipiului Tecuci.