ACCIDENT cu șapte răniți. O mașină s-a ciocnit cu un microbuz

Publicat: 14 05. 2012, 12:26
Actualizat: 16 05. 2013, 11:15

Șapte persoane au fost rănite în urma unui accident petrecut, luni dimineață, pe drumul județean Iași-Voinești, după ce un autoturism al cărui șofer a pierdut controlul volanului s-a ciocnit cu un microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc în localitatea ieșeană Valea Ursului.

Potrivit polițiștilor ieșeni, șoferul unui autoturism Cielo a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens, lovind un microbuz în care se aflau cinci persoane.

Cei doi ocupanți ai autoturismului, precum și cei cinci pasageri ai microbuzului au fost răniți.

Pentru scoaterea celor două persoane din autoturism, care au fost cel mai grav rănite, a intervenit un echipaj de descarcerare.

„Microbuzul aparține unui bărbat din localitatea Țibănești, iar în mașină se aflau niște cunoscuți ai șoferului. Două dintre persoanele rănite din microbuz au refuzat să fie transportate la spital. Ceilalți cinci răniți au fost duși la spital. Pe numele șoferului autoturismului a fost întocmit dosar penal”, a declarat Anca Vijiac, purtătorul de cuvânt al Poliției județului Iași.

Purtătorul de cuvânt al SMURD Iași, medicul Diana Cimpoeșu, a afirmat că victimele au fost aduse la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași.

„Unul dintre răniți este deja în sala de operație, iar un altul este la terapie intensivă. O a treia persoană se află internată în spital, dar starea sa nu este gravă. Celelalte patru persoane rănite în accident au fost investigate și este posibil să fie lăsate acasă întrucât leziunile suferite nu sunt grave”, a precizat medicul Diana Cimpoeșu.