Accident cumplit pe autostrada A1 Sibiu-Deva. Un mort și 14 răniți, după ce un microbuz s-a răsturnat

Publicat: 21 10. 2020, 14:54
Actualizat: 21 10. 2020, 14:55
Foto: Mediafax

Autorităţile din Alba au intrat în alertă, miercuri, după ce un microbuz s-a răsturnat pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în zona localităţii Pianu. 14 persoane au fost rănite, iar una a murit.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Sibiu, în zona localităţii Pianu, judeţul Alba, un microbuz de transport persoane care transporta o platformă cu un autovehicul s-a răsturnat, pe banda de urgenţă.

Primele date arată că 14 persoane ar fi rănite, dintre care una este în stare foarte gravă.

Banda de urgenţă este restricţionată, circulându-se îngreunat în zona producerii evenimentului rutier.

A fost aplicat planul roşu de intervenţie, fiind solicitat elicopterul SMURD.

Conform IGSU, în accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz. „Din informaţiile preliminare, sunt 15 persoane implicate”, a informat IGSU. Una din acestea a murit, alta a fost încarcerată şi scoasă de salvatori.

Accident mortal pe Autostrada Soarelui, în apropiere de Fundulea

Un grav accident de circulație a avut loc miercuri dimineață pe Autostrada Soarelui la kilometrul 36. O persoană a murit, iar alte două au suferit leziuni, după ce două mașini s-au ciocnit pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, miercuri dimineață, se circulă îngreunat pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, în apropierea localității Fundulea, județul Călărași, după ce a avut loc o coliziune între două autoturisme.