ACCIDENT în IAȘI. O persoană a murit, iar alte șase au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit

Publicat: 17 09. 2012, 14:04
Actualizat: 03 02. 2019, 16:37

O persoană a murit, iar alte șase au fost rănite, luni, într-un accident produs în localitatea ieșeană Schitu Duca, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc în apropierea școlii din satul Poieni, comuna Schitu Duca din județul Iași, după ce un autoturism marca Dacia Solenza a pătruns pe contrasens și s-a ciocnit cu un autoturism Dacia Logan, care rula regulamentar.

În urma impactului, un pasagar aflat în Dacia Solenza a murit pe loc, iar alte șase persoane din cele două mașini au fost rănite, două dintre acestea fiind în stare gravă.

„Șoferul unui autoturism Dacia, în vârstă de 62 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile unui carosabil umed și a pierdut controlul direcției de mers. Mașina sa a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar. În urma accidentului, un pasager a decedat, iar mai multe persoane au fost rănite, între care două sunt accidentate grav”, a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliției județului Iași.

Persoanele rănite au fost transportate cu ambulanțele la spital, fiind necesară și intervenția unui echipaj de descarcerare.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.