Accident în lanț, la Iași. O mașină a Poliției care sosise la locul accidentului a fost tamponată de un alt șofer

Publicat: 27 02. 2013, 14:05
Actualizat: 19 03. 2019, 04:04
Șase autoturisme au fost avariate, miercuri dimineață, într-un pasaj din municipiul Iași, după ce au fost implicate într-un accident în lanț produs din cauza poleiului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul s-a petrecut în pasajul Păcurari din municipiul Iași, fără a fi înregistrate victime, iar printre mașinile avariate este și un autoturism al Poliției Rutiere Iași.

Mașina Poliției ajunsese în zona unde s-a petrecut accidentul pentru ca agenții rutieri să facă cercetări, iar la scurt timp autoturismul polițiștilor a fost lovit din spate de o altă mașină. Până la sosirea echipajului de Poliție, alte patru mașini fuseseră implicate în această tamponare.

„Nu aveam viteză, însă frâna nu ținea deloc. Șoseaua era sticlă, nu s-a pus antiderapant”, a declarat unul dintre șoferii implicați în accident.

„A fost o tamponare în lanț. Autoturismul Poliției Rutiere implicat în incident staționa și avea semnalele luminoase în funcțiune. Se fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii acestei tamponări. Îi sfătuim pe șoferi să adapteze permanent viteza la condițiile de drum”, a spus, la rândul său, Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Iași.