Accident între o ambulanță SMURD și un autoturism, la Galați. Impactul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă (VIDEO)

Publicat: 29 08. 2020, 15:30
Actualizat: 29 08. 2020, 15:40

This browser does not support the video element.

O autospecială SMURD din Galați, aflată în misiune, cu semnalele de avertizare (acustice și luminoase) în funcțiune, a intrat în coliziune cu un autoturism care nu i-a acordat prioritate în intersecția dintre strada Basarabiei cu bulevardul George Coșbuc.

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, iar imagini se vede cum un autoturism de culoare deschisă pătrunde cu viteză în intersecție, iar șoferul nu observă la timp autospeciala SMURD.

În urma incidentului, nu au rezultat victime, doar pagube materiale, iar conducătorul autoturismului a fost sancționat contravențional, pentru neacordare de prioritate, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.

Ambulanță SMURD, lovită de o mașină în sectorul 3, la sfârșitul lunii martie. Două persoane au fost rănite, atunci

O ambulanță SMURD a fost lovită de un autoturism, pe 30 martie, la intersecția bulevardul Theodor Pallady cu 1 Decembrie 1918 din sectorul 3 al Capitalei. În urma impactului, doi pasageri din ambele autovehicule au fost rănite ușor.

Accident rutier în Capitală, la începutul anului. Atunci, o ambulanță SMURD s-a răsturnat pe carosabil

Un accident rutier a avut loc, în ultima zi a lunii ianuarie, în Capitală, atunci când au fost implicate un autoturism și o ambulanță SMURD, aceasta din urmă fiind răsturnată pe carosabil, anunță Brigada Rutieră a Municipiului București. Accidentul a avut loc pe Șoseaua Kiseleff, conform sursei mențioante.

„În jurul orei 19.00, conducătorul unei autospeciale SMURD în vârstă de 40 de ani care se deplasa pe Sos Kiseleff, dinspre Arcul de Triumf către Piața Victoriei, având în funcțiune sistemele speciale de avertizare acustică și luminoasă, la intersecția cu str. Arh. I Mincu a intrat în coliziune cu autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, în urmă impactului rasturnandu-se autospecială SMURD.