Accident provocat de un fotbalist de la Voluntari pe un bulevard din Capitală. Trei persoane au ajuns la spital, în urma impactului

Publicat: 25 07. 2022, 12:50
Actualizat: 25 07. 2022, 17:28
Fotbalistul George Merloi a provocat un accident rutier / Sursa FOTO: Prosport

Un fotbalist de la Voluntari a fost implicat într-un accident rutier pe un bulevard din București. George Merloi, jucătorul celor de la FC Voluntari, a provocat accidentul în urma căruia au fost avariate mai multe mașini, iar trei persoane au ajuns la spital. 

Accidentul s-a produs duminică noapte pe Bulevardul Liviu Rebreau din sectorul 3 al Capitalei. În urma coliziunii, patru autoturisme au fost avariate și trei persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului i-au efectuat fotbalistului un alcooltest, în urma căruia a reieșit că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit imaginilor surprinse de jurnaliștii ProSport, la scurt timp după producerea accidentului foarte multă lume s-a adunat pentru a le acorda victimelor primul ajutor.

Cine este fotbalistul implicat în accident

George Merloi, care poartă numărul 10 la ilfoveni, activa la doar 15 ani, la Rennes, în Franța. El a fost coleg de vestiar cu Ben Arfa, iar în trecut a fost dorit de Gigi Becali la FCSB.

George povestea pentru Revista 100% Sport: „Cel mai greu mi-a fost că mi-am părăsit familia, prietenii, de la vârsta aceea. Am stat singur acolo. În primii doi ani, am stat la academia lor, la hotelul lor și după aceea am stat singur într-un apartament”.

”La început a fost destul de greu, pentru că nu cunoșteam limba, nu știam pe nimeni acolo, dar oamenii din club au fost foarte apropiați de mine și m-au ajutat. Cu ajutorul lor am reușit să uit de dorul de casă”, a mai spus el.