Accident soldat cu doi morți și un rănit în Alba, după ce un autobuz s-a ciocnit cu un autoturism

Publicat: 08 09. 2015, 14:23
Actualizat: 11 09. 2015, 11:05

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Alba, accidentul s-a produs pe DN 1, în zona localității Mirăslău, din județul Alba, unde șoferul unui autobuz, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, s-a angajat în depășirea unei autoutilitare cu remorcă și s-a ciocnit cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de o femeie de 50 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, femeia aflată la volanul autoturismului și un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Unirea, județul Alba, pasager pe scaunul din spate, au murit, iar un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Alba Iulia, pasager pe scaunul din față al autoturismului, a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la spital.

Polițiștii din Alba au deschis o anchetă în acest caz, iar șoferul autobuzului este cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Din cauza acestui accident, circulația pe DN 1, în zona localități Mirăslău, între Aiud și Turda, a fost blocată timp de aproximativ trei ore.