Accident teribil cu opt victime. Imagini de coșmar în Bistrița-Năsăud

Publicat: 03 01. 2016, 23:34

Potrivit Bistrițeanul.ro, în tragedie au fost implicate patru autoturisme. Se pare că șoferul unei mașini cu numele de Botoșani, care conducea un VW Passat, a forțat o depășire mergând pe direcția Bistrița-Beclean. Inițial a lovit mașina pe care a încercat să o depășească, un Ford Focus înmatriculat în Maramureș, a intrat pe contrasens unde a lovit mașina înmatriculată în Mureș. Un șofer care conducea un Audi înmatriculat în Bistrița-Năsăud a fost implicat și el în accident după ce nu a reușit să mai oprească în timp util.

FOTO: Bistriteanul.ro

 „Șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 40 de ani din Botoșani, a murit cu toate eforturile medicilor SMURD de a-l resuscita. Soția sa era conștientă și a ajuns pentru prim ajutor într-o ambulanță. În accident au fost implicate în total opt persoane, fiind câte două în fiecare mașină. Cinci persoane au fost transportate în total spre spitalul din Bistrița pentru investigații suplimentare și tratament medical”, mai scrie Bistriteanul.ro.

FOTO: Bistriteanul.ro

Potrivit sursei citate, în mașina înmatricultă în județul Mureș, ajunsă din impact într-un copac de pe marginea drumului, era un cuplu, soț și soție din Satu Mare, care mergeau spre Brașov. Dacă șoferul nu a pățit nimic, soția sa a rămas încarcerată, iar pompierii de la descarcerare au reușit doar după câteva zeci de minute să o scoată din fiarele contorsionate. Femeia este în stare gravă și va ajunge pentru investigații și ajutor medical la spitalul din Bistrița.

FOTO: Bistriteanul.ro