Administratorul public al Primăriei Deva, Adrian David, s-a reinfectat cu COVID-19

Publicat: 05 10. 2020, 14:59
Actualizat: 05 10. 2020, 15:06

Administratorul public al municipiului Deva, Adrian David, s-a infectat, pentru a doua oară în acest an, cu COVID-19.

„Duminică, m-am trezit cu simptomele specifice unei răceli şi, pentru siguranţa tuturor, am decis să-mi fac un test COVID, care a ieşit pozitiv. Mi-am făcut investigaţii la plămâni, analize de sânge. Nu pare a fi o situaţie complicată, dar trebuie urmat un tratament”, a declarat, luni, pentru Agerpres, Adrian David.

El a declarat că va sta în izolare, alături de familie, iar după cinci zile va repeta testul pentru infecţia cu COVID-19.

Fost prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNL Hunedoara şi candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, Adrian David a precizat că pe această linie nu se pune problema unor contacţi direcţi deoarece a respectat, în permanenţă, toate regulile sanitare şi a purtat mască la toate manifestările.

Inspectorul general al IȘMB, Ionel Puşcaş, a fost confirmat cu noul coronavirus

Inspectorul general al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Ionel Puşcaş, este infectat cu COVID-19.

Inspectorul general adjunct Marina Manea a declarat luni că ă şeful IŞMB are COVID-19, fiind asimptomatic, scrie Agerpres.

„Este confirmat pozitiv. Noi suntem în izolare – inspectorii adjuncţi şi toţi cei care au fost daţi contacţi direcţi ai inspectorului general. Ne continuăm activitatea de la domiciliu. Nu avem simptome. O să facem şi teste. El este asimptomatic dar am stat în aceeaşi încăpere cu măşti pe faţă. O să facem şi noi testul. Să treacă cele şase zile de la ultima întâlnire cu el şi după aceea va decide probabil DSP dacă mai rămânem”, a spus inspectorul general adjunct.

Nicușor Dan: Am făcut testul COVID-19 și am decis să mă autoizolez, până la aflarea rezultatului

Nicușor Dan a anunțat că a făcut testul COVID-19 și a decis să se autoizoleze, până la aflarea rezultatului.

„Am făcut testul COVID-19 și am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului.