• Publicat:
  • Actualizat:
Știri

ADMITERE LICEU 2011. Liceul copiilor de politicieni „Jean Monnet” ocupă locul 18 în București. Vezi care a fost ultima medie de admitere în 2010

ADMITERE LICEU 2011. Liceul copiilor de politicieni „Jean Monnet” ocupă locul 18 în București. Vezi care a fost ultima medie de admitere în 2010
Copiii lui Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Mircea Geoană și Radu Berceanu au studiat sau studiază la liceul "Jean Monnet" din Capitală.

Copiii lui Adrian Năstase, Marian Vanghelie, Mircea Geoană șiRadu Berceanu au studiat sau studiază la liceul „Jean Monnet” dinCapitală.

Faima liceului, care se găsește în Primăverii, zona consideratăde lux a Capitalei, s-a construit în jurul numelor cu rezonanțăcare au ales sau au fost îndrumate să studieze acolo. Cu toateacestea, liceul „Jean Monnet” nu se poate lăuda căse află în topul instituțiilor de învățământ din Capitală. Într-unclasament alcătuit după ultima medie de intrare în2010, liceul se clasează pe locul 18 în Capitală, într-untop dominat de Colegiul naționalSfântulSava„. Astfel, cea mai mică notă cu care s-a intrat laliceul „Jean Monnet” la profilul „matematică-informatică” a fost de8,13. La profilul „științe sociale”, ultima medie de admitere afost 8,18 în timp ce la „științele naturii” s-a putut intra și cu8,03. Comparativ, la Colegiul Național Sfântul Sava linia s-a traslinie deasupra mediei 9,52 la profilul filologie. Profesorii de laJean Monnet își laudă însă instituția unde predau, susținând căelevii acesteia promovează examenul de Bacalaureat într-un procentridicat și cu multe note peste nota nouă.

Inchide