Adriana Săftoiu, „în cărți” pentru Primăria Capitalei. „Este prematur să spun dacă voi candida”

Publicat: 01 02. 2016, 13:25
Actualizat: 09 02. 2016, 11:32

Potrivit unor surse liberale, în partid a avut loc deja o discuție cu privire la o eventuală candidatură a Adrianei Săftoiu pentru Pirmăria Capitalei, aceasta urmând să fie „testată” în sondajele de opinie care urmează să fie realizate începând cu acestă săptămână.

Contactată de MEDIAFAX, Adriana Săftoiu a spus că „este prematur” să spună dacă se va înscrie în cursa pentru București.

Organizația PNL București l-a desemnat pe eurodeputatul Cristian Bușoi drept candidat la București, însă decizia finală va fi luată de conducerea centrală a formațiunii, după efectuarea cercetărilor sociologice.

Cătălin Predoiu, președinte interimar al organizației București, a declarat, săptămâna trecută, că PNL va anunța toți candidații pentru alegerile locale din București între 15 februarie și 1 martie PNL. „Candidații sunt înscriși, și-au declarat intenția, unii dintre ei își fac precampanie. La jumătatea lunii februarie vom avea o evaluare sociologică și vom hotărî atunci candidații. Așteptați-vă la candidații PNL între 15 februarie și 1 martie”, a mai spus Cătălin Predoiu.

Pe 17 ianuarie, conducerea centrală a PNL a validat candidații pentru primării din 14 municipii reședință de județ, precum și candidații pentru președinția consiliilor județene Bacău, Cluj și Teleorman.