Afacerile cu CEARĂ ale tinerelor mămici din România dau lovitura pe internet: „Am văzut un tutorial”

Publicat: 19 05. 2023, 10:25
Sursă Foto - Facebook/GetLit

În prezent, totul ia cu totul altă amploare, de la aranjamente florale până la lumânări sau flori. Acum, lumânările vin sub forme superbe și diverse, și cine se poate ocupa cel mai bine de lucrurile acestea, dacă nu mămicile care vor să-și ocupe timpul? Iată despre ce e vorba.

Tot mai multe femei dornice să îşi ocupe timpul s-au orientat spre lumânări parfumate, însă nu orice fel de lumânări, ci dintre cele mai diverse.

Florile, personajele din desene animate sau chiar prăjiturile făcute din ceară au început să se vândă ca pâinea caldă.

Chiar și apicultorii transformă acum ceara naturală în mici obiecte de artă.

Sursă Foto – Facebook/RoxanaCrudu/SofiaCandles

Este și cazul unei mămici din Iași pe nume Roxana Crudu, iar pentru ea, realizarea lumânărilor viu colorate a devenit din hobby o idee de afacere.

Sursă Foto – Facebook/RoxanaCrudu/SofiaCandles

„Ideea mi-a venit în timpul concediului de materitate, stând cu fetiţa acasă. Am încercat să le fac cât mai decorative, pentru a atrage clientul”, a spus Roxana Crudu, producător lumânări.

La ce preț se vând

Desigur, preţurile variază în funcţie de complexitatea modelului, dar şi de dimensiuni.

Este bine știut și faptul că ceara este ideală pentru creativitate, mai ales că poți realiza diferite forme destul de simplu.

La rang de artă au ajuns sa fie și lumânările din ceară naturală, dar oamenii vor căuta întodeauna un lucru mic, deosebit și la un preț ok.

În cazul lumânărilor de ceară simplă, fără surplusuri de coloranți sau parfum, prețurile pornesc de la 5 până la 50 lei, potrivit Observator.