Agenție bancară din Bacău, jefuită de un bărbat; casiera a apăsat butonul de panica

Publicat: 20 02. 2014, 16:29
Actualizat: 06 02. 2016, 11:31

Un bărbat a cărui identitate nu a fost încă stabilită a jefuit, joi după-amiază, o agenție bancară din municipiul Bacău, folosind un spray iritant lacrimogen pentru a o determina pe angajata unității să-i dea bani, polițiștii făcând cercetări la fața locului.

Potrivit primelor informații oferite de polițiștii băcăuani, angajata băncii era singură în unitate în momentul în care a intrat în clădirea situată pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Bacău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Bărbatul căutat acum de polițiști s-a folosit de un spray iritant lacrimogen pentru a o determina pe angajata băncii să-i dea o sumă de bani. Angajata băncii a apăsat butonul de panică, imediat la fața locului s-au deplasat agenții de pază de la firma cu care avea contract și o echipă de polițiști care face cercetări în acest caz”, a declarat joi pentru corespendul MEDIAFAX purtătorul de cu cuvânt al Poliției Bacău, Narcisa Butnaru.

Polițiștii băcăuani nu au reușit să afle prea multe informații de la angajata agenției bancare în condițiile în care femeia este în stare de joc.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău a mai spus că polițiștii au constituit deja un cerc de suspecți și că vor fi examinate și imaginile de pe camerele de supraveghere ale unității bancare.

„Casiera este în stare de șoc și necesită o anumită atenție din partea medicilor”, a mai spus Narcisa Butnaru.