Alarma de la Centrul de Afaceri Vaslui, unde s-a găsit un colet suspect, a fost falsă

Publicat: 03 09. 2015, 10:11
Actualizat: 05 02. 2016, 16:29

UPDATE. Alarma dată, joi dimineață, la Centrul de Afaceri Vaslui și la o benzinărie din zonă, după ce pe un trotuar a fost descoperită o geantă diplomat suspectă s-a dovedit a fi falsă, pirotehnicienii găsind înăuntru o pungă cu covrigi, o ceapă și două cutii cu bere.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui, măsurile de securitate în zona Centrului de Afaceri au fost luate în urma unui apel la numărul de urgență 112, prin care era anunțată existența unui colet suspect pe trotuarul din fața instituției, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În consecință, polițiștii au luat măsuri pentru asigurarea perimetrului, fiind blocat accesul în clădirea Centrului de Afaceri, în care funcționează și Serviciul de Evidență a Populației din cadrul Primăriei Vaslui și care deservește peste 30 de comune din județ.

Totodată, a fost evacuată și stația de carburanți din imediata vecinătate, fără a se mai permite șoferilor să intre în benzinărie pentru a alimenta.

De asemenea, a fost blocat și traficul pe o porțiune din șoseaua de centură a municipiului Vaslui, traficul fiind deviat.

Coletul suspect, care pare a fi o sacoșă, urmează să fie verificat de către echipe de pirotehnicieni ai Serviciului Român de Informații specializați în astfel de misiuni.