Alătură-te și tu campaniei Gândul DĂRÂMĂ ZIDUL accesând aplicația pentru Facebook

Publicat: 28 08. 2013, 19:43
Actualizat: 28 08. 2013, 19:49

Gândul a lansat campania DĂRÂMĂ ZIDUL, prin care susține demolarea gardului de beton de 3 kilometri care înconjoară Palatul Parlamentului și redarea celor 35 de hectare de spațiu verde cetățenilor orașului.

Te poți alătura și tu campaniei gândul accesând aplicația de Facebook „DĂRÂMĂ ZIDUL”. Dacă susții această campanie, te rugăm să promovezi petiția de pe Facebook și să soliciți la rândul tău parlamentarilor crearea Parcului Parlamentului.

Click aici pentru a te alătura campaniei DĂRÂMĂ ZIDUL.

Poți face asta dând LIKE paginii facebook.com/gandul.info, iar aplicația va distribui pe wall-ul tău afișul de campanie cu textul „Susțin campania de dărâmare a zidului PALATULUI PARLAMENTULUI. Dă și tu un like”.

Prin campania DĂRÂMĂ ZIDUL, cerem autorităților publice amenajarea unui parc de mari dimensiuni pe amplasamentul actualei „curți” a Casei Poporului și acces liber la acest spațiu interzis de câteva decenii cetățenilor de rând. Considerăm că ar fi un gest de reparație pentru zecile de mii de cetățeni ai Capitalei care și-au văzut casele dărâmate pentru a face loc unei construcți megalomanice imaginate de Nicolae Ceaușescu și un act de retrocedare către oraș a unei zone confiscate de regimul comunist și păstrate de regimurile postcomuniste din ultimii 24 de ani.