ALEGERI LOCALE 2012. Membrii mai multor circumscripții electorale din GORJ refuză să predea sacii cu buletinele de vot

Publicat: 11 06. 2012, 17:41
Actualizat: 03 07. 2013, 15:47

Jumătate din jumătate din rezultatele centralizate de la ALEGERILE LOCALE 2012 din județul GORJ sunt blocate. Membrii mai multor circumscripții electorale din Gorj au declanșat, luni, un protest spontan. Aceștia au refuzat să mai predea sacii cu buletinele de vot și procesele- verbale cu rezultatele la ALEGERILE LOCALE 2012, după ce au aflat că nu le sunt plătiți banii care li se cuvin.

Președintele Biroului Electoral Județean Gorj (BEJ), judecătorul Mihai Pistol, a declarat că aproximativ jumătate din șefii circumscripțiilor din județ au blocat procesul de centralizare a rezultatelor oficiale. „Avem cam jumătate din rezultate centralizate, iar cei care au rămas cu sacii nepredați nu vor să se mai implice în acest proces pe motiv că nu le-au fost dați banii pentru munca de până acum. E o situație inedită, nu știu încă în ce mod o vom rezolva pentru că nu am mai avut parte de așa ceva”, spune Pistol.

GĂSIȚI AICI REZULTATELE ALEGERILOR LOCALE 2012 PE JUDEȚE – HARTĂ INTERACTIVĂ – CARE SUNT MARILE SURPRIZE ALE ALEGERILOR

BEJ Gorj centralizase până luni, la ora 15.00, aproximativ 50 la sută din rezultatele centralizate în urma alegerilor din 10 iunie, în județ existând 70 de circumscripții electorale.