ALEGERI LOCALE 2012. Ponta, despre rezultatele parțiale de la Suceava: „Cătălin Nechifor, știți bine, a câștigat Suceava”

Publicat: 11 06. 2012, 11:58
Actualizat: 11 06. 2012, 11:58

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni dimineață, că deputatul social-democrat Cătălin Nechifor a câștigat, din partea USL, președinția Consiliului Județean Suceava.

„Sunt mulți colegi ai noștri care vor pleca din Parlament, Olguța Vasilescu, Cătălin Nechifor care, știți bine, a câștigat Suceava, Iulian Bădescu, care a câștigat Ploieștiul, Adrian Țuțuianu, care a câștigat Dâmbovița”, a spus Ponta.

El a fost întrebat dacă are o situație completă cu parlamentarii care au fost aleși la alegerile locale. „Avem o situație, dar nu ne-am gândit că o să câștige toți”, a replicat Ponta.

De asemenea, liderul PSD a menționat că PDL ar fi rămas cu două șefii de Consilii județene, față de cele 40 disputate la alegerile locale.

Liderul PSD Liviu Dragnea anunța, duminică spre luni noaptea, că în ceea ce privește funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, aceasta ar urma să fie câștigată de Cătălin Nechifor, care ar obține mai multe voturi decât Gheorghe Flutur.

Andi Manciu, andi.manciu@mediafax.ro

Citește aici dosarul complet de la ALEGERI LOCALE 2012 și află REZULTATE ÎN TIMP REAL: ALEGERI LOCALE 2012. REZULTATE și EXIT POLL – HARTA INTERACTIVĂ a ALEGERILOR pe GANDUL.INFO