Alegeri prezidențiale 2019, tur 2 Diaspora. Un român stabilit în Germania duce cu mașina personală șoferii de TIR să voteze

Publicat: 24 11. 2019, 12:00

„El este Troncota Constantin! …Un „Super Român ” care merge din parcare in parcare, și bate în usile tuturor tirurilor cu numere de România, pentru a-i duce pe Români să voteze, cu masina personala.

Gestul lui m-a emotionat maxim, și mi-a dat speranța ca romania este pe cale de vindecare.

FELICITARI drag compatriot! Gestul tau merita sa fie cunoscut de cei care iubesc România!!! #Romaniasevindeca!!!”, a scris, pe Facebook, un alt român, Ionuț Florinel Moldoveanu.

Constantin Troncotă a postat și el pe pagina sa de Facebook fotografii cu șoferii de TIR pe care i-a ajutat să ajungă la vot, îndemnându-i și pe restul să se ducă să-și exercite acest drept.

„Astăzi în planul meu nu este altceva decât să ajut șoferii de tir să ajungă #șîei la vot. Du-te la vot, nu lăsa pe alții să aleagă pentru tine!”, a scris acesta, pe Facebook.

Românul, îmbrăcat cu un hanorac pe este inscripționat hashtag-ul #șîeu, a primit numeroase laude pe rețelele de socializare, pentru gestul său.