Alegeri prezidențiale, turul 2. Poliția Capitalei: Începe transportul buletinelor pentru turul 2. Șoferii, testați cu alcooltest

Publicat: 23 11. 2019, 09:03

„În acest moment ne pregătim pentru transportarea buletinelor de vot către secțiile de votare de pe raza municipiului București.

Colegii mei, pentru evitarea oricărui eveniment nefericit, testează toți șoferii care efectuează transportul cu aparatele alcooltest.

Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, au fost descoperiți doi șoferi care au consumat băuturi alcoolice, aceștia au fost sancționați contravențional și li s-au reținut permisele de conducere.

Totodată, colegii mei le verifică și documentația șoferilor, precum și documentația mașinilor care vor efectua transportul către secțiile de votare”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

2.700 de polițiști vor acționa, sâmbătă, pentru asigurarea transportului buletinelor de vot către secțiile de votare din București, la care se adaugă și efective din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, mai precizează sursa citată.