Ancheta jafului de la casa de amanet a fost finalizată. Cum au fost depistați autorii

Publicat: 23 04. 2017, 12:49
Actualizat: 01 10. 2018, 22:24

Cei doi bărbați, unul cetățean italian, iar celalalt cu dublă cetățenie, română și italiană, cu vârste de 23 și 20 de ani, sunt în prezent în custodia polițiștilor.

Polițiștii au fost sesizați, ieri, printr-un apel la 112  că două persoane, care purtau cagule pe față, au pătruns într+o casă de amanet și sub amenințarea unui pistol și prin exercitarea de acte de violență asupra operatorului comercial au sustras mai multe bijuterii, după care au fugit”, transmite Poliția Capitalei.

Aceștia au făcut cercetarea la fața locului și audieri pentru identificarea autorilor, iar „după câteva ore de la eveniment,s-a conturat ipoteza că această faptă se coroborează cu un furt, comis în noaptea de 20 aprilie, dintr-o societate comercială, de pe raza sectorului 4, când au fost sustrase mai multe replici de arme, tip airsoft. Din reunirea celor două cauze a fost identificată o pistă de acțiune care a condus către cei doi bărbați menționați anterior”, mai arată Poliția Capitalei.

După depistarea bărbaților au fost găsite și recuperate bijuteriile sustrase din casa de amanet, în valoare totală de aproximativ 120.000 de lei.

Potrivit sursei citate, în cursul nopții au fost găsite armele tip airsoft sustrase, o parte din ele în locuința unuia dintre cei doi, parte din ele abandonate în apropierea casei acestuia.