Anchetă socială la locuința lui Florin Salam

Publicat: 16 10. 2013, 13:08

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 a dispus începerea unei anchete sociale la locuința lui Florin Salam, pentru a vedea dacă cei doi copii ai acestuia sunt crescuți în condiții normale, a declarat miercuri directorul instituției, Mircea Nicolaidis.

Directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4, Mircea Nicolaidis, a spus că instituția s-a autosesizat și a dispus încă de marți efectuarea unei anchete sociale la locuința lui Florin Salam. Mircea Nicolaidis a precizat că prin ancheta socială se dorește verificarea stării copiilor.

„Nu am găsit pe nimeni ieri. Azi de dimineață, o echipă DGASPC s-a deplasat din nou la locuința acestuia, dar copiii erau la școală”, a mai spus Nicolaidis, subliniind că, din informațiile pe care autoritățile le au în acest moment, cei doi copii ar fi bine îngrijiți.

Cântărețul Florin Salam a fost audiat marți de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, într-un dosar în care el și membrii trupei sale sunt suspectați de consum de cocaină.

Florin Salam a declarat, la ieșirea de la DIICOT, că a fost audiat ca martor, după ce, în iunie – iulie, a participat la o petrecere unde „s-au întâmplat mai multe prostii”.

Întrebat dacă este vorba despre consum de cocaină, Salam a răspuns: „Nu știu, s-o fi consumat”.

Întrebat dacă vreun membru al trupei sale a consumat droguri, Florin Salam a spus că nu știe, dar dacă ar fi așa, el ar face „curățenie în trupă”, fără să-i facă rău respectivului.