ANCHETĂ. Un bărbat evadat de la Spitalul „Matei Balș” a murit la Spitalul Universitar de Urgență!

Publicat: 26 03. 2020, 17:35
Actualizat: 26 03. 2020, 17:35

Un bucureștean care a evadat de la Institutul Național de Boli Infecțioase a decedat la câteva zile după ce a fost prins de autorități și internat apoi la Spitalul Universitar de Urgență. Cauza morții a rămas, însă, necunoscută atât pentru familia celui decedat cât și pentru anchetatori.

Potrivi unor surse judiciare, un bucureștean care provine dintr-un ghetou din Ferentari a fost, nu demult, căutat în toată Capitala, după ce în plină criză de coronavirus a fugit de la Institutul ”Matei Balș”.

Acesta a fost prins repede și a ajuns într-un salon al Spitalului Universitar de Urgență, unde, la începutul acestei săptămâni, a fost declarat mort și a fost notificată Poliția care i-a anunțat rudele. Sursele citate au menționat că bărbatul era cunoscut consumator de droguri, în special etnobotanice.

Pacientul avea și unele probleme de natură psihică și prefera să doarmă sub cerul liber, ca o persoană fără adăpost.

Totuși, conform polițiștilor, în cazul bărbatului nu a fost comunicată și cauza morții.

În același timp, vecinii celui decedat, care locuiesc în celebrul ghetou din strada Livezilor, ies din case fără să arate nicio teamă față de oamenii legii.

„Mulți ies cu adeverințe eliberate de diferite firme, din care reiese că merg la serviciu. Altora nici nu le pasă. Amenda este 100 de lei, dar indiferent cât ar fi, oricum nu au de gând s-o plătească”, au declarat, pentru Gândul.ro, surse din rândul anchetatorilor.