Angajat al unei firme de construcții, cercetat penal pentru că a blocat circulația pe o stradă

Publicat: 09 12. 2015, 18:56
Actualizat: 05 02. 2016, 16:49

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanții Poliției Județene Sibiu, angajatul unei firme de construcții este cercetat penal, fiind acuzat că a blocat complet circulația pe o stradă din oraș aflată în reabilitare.

Lucrătorii Poliției Rutiere au verificat stadiul lucrărilor de reabilitare a străzii Luceafărului din municipiul Sibiu și au constatat că „de la intersecția cu strada Lebedei și până la intersecția cu strada Arcului, traficul era blocat prin amplasarea mai multor grămezi de pământ pe toată lățimea străzii, făcând imposibilă circulația autovehiculelor”.

Potrivit sursei citate, angajatul care a pus acolo pâmântul se face vinovat de săvârșirea infracțiunii de „așezare de obstacole care îngreunează sau împiedică circulația pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranța circulației ori se aduce atingere dreptului la libera circulație a celorlalți participanți la trafic”.

Polițiștii mai precizează că firma la care este angajat bărbatul a fost amendată cu 2.205 lei și a fost obligată să înlăture pământul de pe șosea.